avatar-01@2x
GDPR audit pro podnikatele
Máme 1 variantu řešení vašeho problému
Zobrazit

GDPR audit pro podnikatele

GDPR (General Data Protection Regulation) je nařízení Evropské unie o ochraně osobních údajů. Připravíme vás na nároky, které tato legislativa přináší, a její dopady na vaše podnikání.

  • Zkontrolujeme obchodní podmínky, pravidla nakládání s osobními údaji a další vnitřní směrnice
  • Zkontrolujeme, jak získáváte souhlas s užíváním osobních údajů od vašich klientů, a navrhneme jeho nové znění
  • Připravíme jednoduchý návod, jak s osobními údaji nakládat (předávání, propagace vlastních služeb, přenositelnost)
  • Poskytneme konzultaci s advokátem v délce 90 minut
  • Vše zpracujeme do dvou týdnů
11 100 Kčvčetně DPH

Připravíme vaše podnikání nebo činnost po právní stránce na GDPR. Běžně už do pěti dnů! Tuto službu poskytujeme rovněž společenství vlastníků (SVJ) a bytovým družstvům (BD).

Vše proběhne jednoduše, on-line, na míru tomu, co potřebujete, a za předem danou cenu. Většinu případů vyřídíme do pěti pracovních dnů. S GDPR máme četné zkušenosti. Díky nám máte jistotu, že při nakládání s osobními údaji nejen vašich zákazníků a zaměstnanců snadno předejdete právním rizikům.

Anonymní rady, jak na ochranu osobních údajů dle GDPR, vás účinně neochrání. Rada vypracovaná na míru od odborníků ano. Předcházejte problémům se stížnostmi na Úřad pro ochranu osobních údajů, pokutami, poškozením dobré pověsti nebo dokonce soudním sporům. Garantujeme správnost našeho řešení dle zákona o ochraně osobních údajů a GDPR.

Garance vrácení peněz!

Pokud nebudete spokojeni, peníze vám vrátíme.

Odložená platba

Můžete platit až po dokončení služby.

Předem dané ceny
Od začátku víte, kolik a za co platíte.
Vše online
Vše zvládneme online Takže ušetříte čas i peníze.
Pracujeme rychle
90 % požadavků vyřešíme do druhého dne.
Zkušený tým
Pro každý právní obor máme specialistu.

Kdo se vám bude věnovat

221103_dostupny-advokat_071 221103_dostupny-advokat_071

Mgr. Marek Svobodný

13 let praxe

Mám rád, když převod nemovitosti odsýpá a podaří se domluvit oboustranně výhodná smlouva. Naopak nemám rád různé triky, kteří se někdy snaží využít nevědomosti kupujících.

221103_dostupny-advokat_074 221103_dostupny-advokat_074

JUDr. Marek Chlebik

10 let praxe

Stále zvyšuji úroveň svých znalostí, abych mohl klientům poskytnout co nejefektivnější právní řešení. Mám rád přátelskou atmosféru a snažím se spory nehrotit, pokud je to možné.

S čím jsme už klientům pomohli?

K dnešnímu dni jsme vypracovali několik desítek GDPR auditů a jejich počet nadále rychle roste. S GDPR jsme pomáhali:

Recenze služby Dostupný advokát

Filip Rufer, Praha

před 2 roky

Dostupný advokát aktualizoval smluvní podmínky našeho webového portálu studentino.cz, aby byly plně v souladu GDPR. Všechnu komunikaci jsme zvládli online a za rozumnou cenu.

Peter Von Freiburg

před 2 roky

Naším poradcem a obhájcem u soudu s neplatičem nájemného byl pan magistr Marek Svobodný. S jeho pomocí jsme byli stoprocentně spokojeni a dáváme VELKOU /1/ jedničku. Byl naprosto profesionální a vždy navrhl výbornou právní strategií, která nám pomohla u soudu vyhrát. Bez jeho pomoci by se tak nestalo. Vaši advokátní kancelář jsme již doporučili všem (zobrazit více) známým a budeme dále doporučovat každému kdo potřebuje právní pomoc. Máte štěstí, že máte mezi sebou tak dokonalého profesionála, a navíc i milého člověka, jakým je pan Marek Svobodný. Velké díky.

Michal Kutil

před 1 rokem

Se službami jsem dlouhodobě spokojen 🙂 (používám opakovaně). Nejvíce se mi líbí, že jsem neustále online v obraze, v jakém je, co stavu. Díky


Zobrazit všechny reference

Jak Dostupný advokát funguje?

Řešení vašeho právního problému získáte na pár kliknutí.

1:07

Jak Dostupný advokát funguje?

1. Objednáte právní službu

Vyberete službu a zaplatíte. Můžete platit až po poskytnutí služby nebo rovnou online.

2. Pošlete podklady k problému

Popíšete nám detailně váš problém. Připojíte případné přílohy a další dokumenty.

3. Telefonicky vše probereme

Specializovaný advokát z našeho týmu se seznámí s vašimi podklady a telefonicky/Skype s vámi probere možná řešení.

4. Řešení problému v e-mailu

Následně vypracujeme potřebné dokumenty, popíšeme postup, co dál. Vyřešíme váš případ. Online.

Kdy tato služba není vhodná?

Řešení problému na míru
Pomůžeme vyřešit jakýkoli právní problém.

Stojíte před právním problémem, se kterým si nevíte rady a který neodpovídá žádnému z našich služeb? Popište nám svou situaci, my ji posoudíme, vyhodnotíme všechna rizika a navrhneme nejlepší způsob řešení.

390 Kč

Zobrazit více

Konzultace s advokátem
Zodpovíme libovolný právní dotaz.

Řešíte konkrétní právní záležitost a chcete radu od zkušeného právníka? Pošlete nám svůj dotaz i s podklady a my jej do dvou dnů zodpovíme. Pomůžeme i s dalším řešením vaší situace.

3 500 Kč

Zobrazit více

Články z blogu

lock.jpg

NDA, aneb na co si dát pozor při uzavírání dohody o mlčenlivosti

Chystáte se uzavřít dohodu o mlčenlivosti tzv. NDA (non disclosure agreement), abyste ochránili vaše know-how? Co by měl takový dokument obsahovat, aby vás skutečně chránil?

2. 1. 2018
vezak.jpg

GDPR zkomplikuje život předsedům bytových družstev a SVJ

Nové nařízení na ochranu osobních údajů vstoupilo v účinnost 25. května 2018. Revoluce v této oblasti byla více než nutná, ale už teď dělá těžkou hlavu mnoha správcům a zpracovatelům…

4. 4. 2018
lidé pracující ve startupu, právní chyby ve startupu

7 nejčastějších chyb, kterých se dopouštějí startupy

Pustit se do nového businessu je velká výzva. Máte detailně promyšlenou vizi, možná máte připravený obchodní a finanční plán. Jen málo začínajících podnikatelů však myslí na právní stránku podnikání, která…

1. 10. 2022

Jsme členy

Logo Česká advokátní komora logo-apek-male

Znáte nás z médií

Dostupný advokát © 2013-2023