GDPR audit pro podnikatele

GDPR (General Data Protection Regulation) je nařízení Evropské unie o ochraně osobních údajů. Připravíme vás na nároky, které tato legislativa přináší, a její dopady na vaše podnikání.

  • Zkontrolujeme obchodní podmínky, pravidla nakládání s osobními údaji a další vnitřní směrnice
  • Zkontrolujeme, jak získáváte souhlas s užíváním osobních údajů od vašich klientů, a navrhneme jeho nové znění
  • Připravíme jednoduchý návod, jak s osobními údaji nakládat (předávání, propagace vlastních služeb, přenositelnost)
  • Poskytneme konzultaci s advokátem v délce 90 minut
  • Vše zpracujeme do dvou týdnů
12 900 Kčvčetně DPH

Mnoho podnikatelů pro splnění zákonných povinností o GDPR využilo vzory na internetu a své dokumenty a obchodní podmínky podle nich upravili. To ovšem k tomu, abyste měli vše správně a nedostali pokutu od Úřadu pro ochranu osobních údajů, zdaleka nestačí. Opatření je totiž třeba nejenom deklarovat, ale také provázat do celého systému tak, aby byl konzistentní.

Garantujeme správnost našeho řešení dle zákona o ochraně osobních údajů a GDPR.

V těchto případech nelze vycházet z obecných vzorů, ale pouze z rad vypracovaných na míru od odborníků. Předejdete tak problémům se stížnostmi na Úřad pro ochranu osobních údajů, pokutami, poškozením dobré pověsti nebo dokonce soudním sporům. 

Vaši klienti i obchodní partneři tak získají záruku bezpečí svých údajů a vysoké kvality vašich služeb. 

Tuto službu poskytujeme rovněž společenstvímvlastníků (SVJ) a bytovým družstvům (BD).

Garance vrácení peněz!

Pokud nebudete spokojeni, peníze vám vrátíme.

Odložená platba

Můžete platit až po dokončení služby.

GDPR audit pro podnikatele

12 900 Kč řešení do dvou týdnů Objednat
Předem dané ceny
Od začátku víte, kolik a za co platíte.
Vše online
Vše zvládneme online Takže ušetříte čas i peníze.
Pracujeme rychle
90 % požadavků vyřešíme do druhého dne.
Zkušený tým
Pro každý právní obor máme specialistu.

Kdo se vám bude věnovat

Mgr. Marek Svobodný

13 let praxe

Mám rád, když převod nemovitosti odsýpá a podaří se domluvit oboustranně výhodná smlouva. Naopak nemám rád triky realitních kanceláří, které se někdy snaží využít své pozice.

JUDr. Marek Chlebik

10 let praxe

Stále zvyšuji úroveň svých znalostí, abych mohl klientům poskytnout co nejefektivnější právní řešení. Mám rád přátelskou atmosféru a snažím se spory nehrotit, pokud je to možné.

Jaké má tato služba výhody? 

Díky nám máte vy, a především vaši klienti a obchodní partneři, jistotu, že jsou jejich data v bezpečí. Nemusíte trávit hodiny přemýšlením nad tím, kdo je v jakém případě správcem a kdo zpracovatelem osobních údajů a jakou nese v danou chvíli konkrétní osoba odpovědnost. Naši advokáti přesně znají pojmy z oblasti GDPR a především povinnosti s nimi spjaté. Díky tomu se veškerá chybovost eliminuje a vám se tak zkrátí nepříjemný proces na minimum. Pokud by ze strany zpracovatele osobních údajů došlo k pochybení, poradíme vám, jak se rychle domoci nápravy, či dokonce náhrady škody.

Jak služba probíhá? 

  • Službu objednáte online, z pohodlí své kanceláře.

  • Advokát vás kontaktuje, aby s vámi probral detaily vašeho businessu a konkrétního požadavku. Vyžádá si také veškeré dokumenty, které ke své práci potřebuje. 

  • Jakmile má advokát všechny potřebné informace, provede audit, jehož výstupem je závěrečná zpráva zahrnující návrhy konkrétních opatření, které je třeba zapracovat a pozměnit. 

S čím jsme už klientům pomohli?

K dnešnímu dni jsme vypracovali několik desítek GDPR auditů a jejich počet nadále rychle roste. S GDPR jsme pomáhali:

  • e-shopu s elektronikou,
  • službě provozující informační web pro SVJ /BD,
  • finančnímu poradci,
  • obchodu s kosmetikou, nebo
  • službě nabízející úklid domácnosti.Před jakými riziky vás ochráníme? 

Klienti někdy volí naše služby až ve chvíli, kdy mají na krku nějakou stížnost či pokutu. Vynakládat prostředky na placení pokut, řešení soudních řízení a také PR, které bude vylepšovat poškozené dobré jméno společnosti, je ovšem nejenom plýtvání financemi, ale především energií a časem. V oblasti GDPR navíc hrozí extrémně vysoké pokuty. Ty mohou vystoupat až do výše 10 000 000 EUR, nebo jedná-li se o podnik, až do výše 2 % celkového ročního obratu celosvětově za předchozí finanční rok, podle toho, která hodnota je vyšší. V případě, že jde o nesplnění příkazu Úřadu pro ochranu osobních údajů lze uložit správní pokuty až do výše 20 000 000 EUR, nebo jedná-li se o podnik, až do výše 4 % celkového ročního obratu celosvětově za předchozí rozpočtový rok, podle toho, co je vyšší.

Vyplatí se tedy jít spíše cestou prevence a neohrozit tak své podnikání. Audit vás před zmíněnými riziky bezpečně ochrání.

Proč využít služby Dostupného advokáta? 

  • Služba je poskytována licencovanými advokáty – budete tak mít jistotu, že odpovídá nejlepším standardům.
  • Kvalita, za kterou si stojíme – bude se vám vždy věnovat právník specialista, který dané oblasti rozumí a zpracoval už desítky GDPR auditů.
  • Vyloučíme všechna právní rizika – upozorníme vás na všechny možné komplikace.
  • Zpracujeme připomínky dle konkrétních požadavků klienta.

Jaké vám nabízíme záruky? 

Zaručujeme detailní znalost kompletní legislativy v oblasti GDPR, jak na evropské, tak na národní úrovni. Víme, co vše je třeba promítnout do firemních dokumentů, procesů a postupů. Každý advokát je přitom ze zákona pojištěný, takže součástí ceny služby je rovněž odpovědnost advokáta za správnost veškerých zpracovaných dokumentů a podání.  

Vše proběhne jednoduše, on-line, na míru tomu, co potřebujete, a za předem danou cenu. Většinu případů vyřídíme do pěti pracovních dnů. S GDPR máme četné zkušenosti. Díky nám máte jistotu, že při nakládání s osobními údaji nejen vašich zákazníků a zaměstnanců snadno předejdete právním rizikům.

Reference služby Dostupný advokát

Recenze služby

Filip Rufer, Praha

před 3 roky

Dostupný advokát aktualizoval smluvní podmínky našeho webového portálu studentino.cz, aby byly plně v souladu GDPR. Všechnu komunikaci jsme zvládli online a za rozumnou cenu.

Recenze služby

Ronald Vališ

před 10 měsíců

Využil jsem služeb právnické kanceláře Dostupný advokát při řešení správní žaloby. JUDr. Chlebík žalobu vypracoval rychle a dobře, byl se mnou jako můj právní zástupce u krajského soudu a ve sporu s ČSSZ jsme byli úspěšní. Tímto ještě jednou děkuji za seriózní a kvalitní služby, rád se opět na tuto advokátní kancelář znovu obrátím, bude-li (zobrazit více) třeba. Mohu s důvěrou doporučit.

Recenze služby

Tomáš Klein

před 2 roky

Využil jsem služby Dostupného advokáta pro revizi a úpravu obch. smluv pro svou společnost a celý proces byl velmi rychlý a výstup byl dle mých představ.

Zobrazit všechny reference

Jak Dostupný advokát funguje?

Řešení vašeho právního problému získáte na pár kliknutí.

1:07

Jak Dostupný advokát funguje?

1. Objednáte právní službu

Vyberete službu a zaplatíte. Můžete platit až po poskytnutí služby nebo rovnou online.

2. Pošlete podklady k problému

Popíšete nám detailně váš problém. Připojíte případné přílohy a další dokumenty.

3. Telefonicky vše probereme

Specializovaný advokát z našeho týmu se seznámí s vašimi podklady a telefonicky/Skype s vámi probere možná řešení.

4. Řešení problému v e-mailu

Následně vypracujeme potřebné dokumenty, popíšeme postup, co dál. Vyřešíme váš případ. Online.

Kdy tato služba není vhodná?

Zeptejte se umělé inteligence a ujistěte se, že jste vybrali správnou službu.

Řešení problému na míru
Pomůžeme vyřešit jakýkoli právní problém.

Stojíte před právním problémem, se kterým si nevíte rady a který neodpovídá žádnému z našich služeb? Popište nám svou situaci a vám navrhneme nejlepší způsob řešení.

390 Kč

Zobrazit více

Konzultace s advokátem
Zodpovíme libovolný právní dotaz.

Řešíte konkrétní právní záležitost a chcete radu od zkušeného právníka? Pošlete nám svůj dotaz i s podklady a my jej do dvou dnů zodpovíme. Pomůžeme i s dalším řešením vaší situace, pokud si to budete přát.

3 700 Kč

Zobrazit více

Články z blogu

Znáte nás z médií
Logo Česká advokátní komora Apek Logo Advokátní kancelář roku 2023 a 2024
Sledujte novinky
Facebook Dostupný advokát Twitter / X Dostupný advokát
Dostupný advokát © 2013-2024