GDPR audit pro podnikatele | Dostupný advokát

GDPR audit pro podnikatele

GDPR (General Data Protection Regulation) je nařízení Evropské unie o ochraně osobních údajů. Připravíme vás na nároky, které tato legislativa přináší, a její dopady na vaše podnikání.

Připravíme vaše podnikání nebo činnost po právní stránce na GDPR. Běžně už do pěti dnů! Tuto službu poskytujeme rovněž společenství vlastníků (SVJ) a bytovým družstvům (BD).

Vše proběhne jednoduše, on-line, na míru tomu, co potřebujete, a za předem danou cenu. Většinu případů vyřídíme do pěti pracovních dnů. S GDPR máme četné zkušenosti. Díky nám máte jistotu, že při nakládání s osobními údaji nejen vašich zákazníků a zaměstnanců snadno předejdete právním rizikům.

Anonymní rady, jak na ochranu osobních údajů dle GDPR, vás účinně neochrání. Rada vypracovaná na míru od odborníků ano. Předcházejte problémům se stížnostmi na Úřad pro ochranu osobních údajů, pokutami, poškozením dobré pověsti nebo dokonce soudním sporům. Garantujeme správnost našeho řešení dle zákona o ochraně osobních údajů a GDPR.

9600 Kč včetně DPH
  • Zkontrolujeme obchodní podmínky, pravidla nakládání s osobními údaji a další vnitřní směrnice
  • Zkontrolujeme, jak získáváte souhlas s užíváním osobních údajů od vašich klientů, a navrhneme jeho nové znění
  • Připravíme jednoduchý návod, jak s osobními údaji nakládat (předávání, propagace vlastních služeb, přenositelnost)
  • Poskytneme konzultaci s advokátem v délce 90 minut
  • Vše zpracujeme do dvou týdnů

Garance vrácení peněz!

Pokud nebudete spokojeni, peníze vám vrátíme.

Předem dané ceny
Od začátku víte, kolik a za co platíte.
Vše online
Vše zvládneme online
Takže ušetříte čas i peníze.
Pracujeme rychle
90 % požadavků vyřešíme do druhého dne.
Zkušený tým
Pro každý právní obor máme specialistu.

S čím jsme už klientům pomohli?

K dnešnímu dni jsme vypracovali několik desítek GDPR auditů a jejich počet nadále rychle roste. S GDPR jsme pomáhali:

  • e-shopu s elektronikou,
  • službě provozující informační web pro SVJ /BD,
  • finančnímu poradci,
  • obchodu s kosmetikou, nebo
  • službě nabízející úklid domácnosti.

Kdo se vám bude věnovat

JUDr. Berenika Kuchynková

9 let praxe

Právní rada by měla být vlastně strohá. Nemusí být protkaná nekonečnou řadou paragrafů. Důležité je, aby ji klient pochopil a byla mu k užitku. Totou zásadou se snažím vždy přistupovat ke složitým i jednoduchým zadáním.

Mgr. Marek Svobodný

12 let praxe

Jestli je smlouva dobrá či špatná se pozná až ve sporu. Dokud je vztah mezi stranami přátelský, překlene se sebevětší nedostatek právního textu. Proto vždy klienty připravuji na nejhorší, i když si zároveň přeji, aby vlastně nemuseli nikdy naši pečlivost zužitkovat.



Kdy tato služba není vhodná?

Řešení na míru
Pomůžeme vyřešit jakýkoli právní problém.

Stojíte před právním problémem, se kterým si nevíte rady a který neodpovídá žádnému z našich balíčků? Popište nám svou situaci, my ji posoudíme, vyhodnotíme všechna rizika a navrhneme nejlepší způsob řešení.

490 Kč

Zjistit víc

Odpověď od advokáta
Zodpovíme libovolný právní dotaz.

Řešíte konkrétní právní záležitost a chcete radu od zkušeného právníka? Pošlete nám svůj dotaz a my jej do dvou dnů zodpovíme. Pomůžeme i s dalším řešením vaší situace.

1 500 Kč

Zjistit víc

Co říkají lidé, kteří využili našich služeb?

S jednorázovou konzultací jsem byla velice spokojena. Získala jsem zpětnou vazbu ke smlouvě a navíc jsem z celé konzultace získala zápis. A to vše v krátkém termínu - do druhého dne od objednání.

Ing. Lucie Proroková, Ostrava
překladatelka

Děkuji za rychlou a precizní radu. Musím se přiznat, že jsem byl původně k přínosu advokáta skeptický. Nakonec jsem však rád, že jsem do toho šel. Navíc mám jasno v tom, kam se příště ohledně právního poradenství pohodlně obrátit.

Michal Vrátný, Praha
podnikatel

Oceňuji, jak rychle a pro mě jako laika srozumitelně pracujete. Ušetřilo mi to čas, nervy a obavy s neznámého. Už nikdy do bezplatné právní poradny.

MUDr. Pavla Kramolišová, Nový Jičín
zubařka


Jak Dostupný advokát funguje?

Řešení Vašeho právního problému na pár kliknutí.

SPUSTIT VIDEO
1:07
1

Objednáte právní službu

Vyberte službu a zaplatíte. Můžete platit až po poskytnutí služby nebo rovnou online.

2

Pošlete podklady k problému

Popíšete nám detailně váš problém. Připojíte případné přílohy a další dokumenty.

3

Telefonicky vše probereme

Specializovaný advokát z našeho týmu se seznámí s vašimi podklady a telefonicky/Skype s vámi probere možná řešení.

Řešení problému v e-mailu

Následně vypracujeme potřebné dokumenty, popíšeme postup, co dál. Vyřešíme váš případ. Online.

Články z blogu

NDA, aneb na co si dát pozor při uzavírání dohody o mlčenlivosti

Chystáte se uzavřít dohodu o mlčenlivosti tzv. NDA (non disclosure agreement), abyste ochránili vaše know-how? Co by měl takový dokument obsahovat, aby vás skutečně chránil?...

2. 1. 2018
Ondřej Preuss

GDPR zkomplikuje život předsedům bytových družstev a SVJ

Nové nařízení na ochranu osobních údajů vstoupilo v účinnost 25. května 2018. Revoluce v této oblasti byla více než nutná, ale už teď dělá těžkou hlavu mnoha správcům a zpracovatelům...

4. 4. 2018
Ondřej Preuss

7 nejčastějších chyb, kterých se dopouštějí start-upy

Pustit se do nového businessu je velká výzva. Máte detailně promyšlenou vizi, možná máte připravený business a finanční plán....

11. 10. 2016
Ondřej Preuss

Jsme členy

ČAK logo

Znáte nás z médií

Dostupný advokát © 2013-2019