Semináře na téma GDPR pro bytové domy | Dostupný advokát

Semináře na téma GDPR pro bytové domy

Obecné nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR) se dotkne i bytových domů. Za implementaci pravidel jsou odpovědné výbory společenství vlastníků jednotek a bytových družstev.
Semináře na téma GDPR pro bytové domy
0 minut čtení
Ondřej Preuss
27. 3. 2018

Dostupný advokát proto na seminářích pořádaných serverem sousede.cz vysvětluje, jak je potřeba pravidla v domech upravit. Po přednášce jsme zodpověděli desítky dotazů. Další semináře budou následovat. Podrobnosti najdete na www.sousede.cz.

GDPR audit pro podnikatele

Náš GDPR audit pro podnikatele vás spolehlivě připraví na všechno, co přináší nařízení o ochraně osobních údajů. Garantujeme vám přitom správnost řešení dle platné legislativy. Vše zařídíme rychle a tak, abyste se nemuseli o nic starat. Zaplatit můžete až po poskytnutí služby.

Řešíte obdobný problém?

Tým online právníků Dostupný advokát vám jej vyřeší.

GDPR audit pro podnikatele

Náš GDPR audit pro podnikatele vás spolehlivě připraví na všechno, co přináší nařízení o ochraně osobních údajů. Garantujeme vám přitom správnost řešení dle platné legislativy. Vše zařídíme rychle a tak, abyste se nemuseli o nic starat. Zaplatit můžete až po poskytnutí služby.

od 9600 Kč
Chci pomoct
Předem dané ceny
Od začátku víte, kolik a za co platíte.
Vše zvládneme online
Takže ušetříte čas i peníze za dopravu.
Pracujeme rychle
90 % požadavků vyřešíme do druhého dne.
Zkušený tým
Pro každý právní obor máme specialistu.

Líbil se vám článek?
Sdílejte ho s přáteli

Mohlo by vás také zajímat

Soudy ruší stanovy bytových družstev

Bytová družstva musela do půlky roku 2015 přizpůsobit své stanovy novému zákonu o obchodních korporacích (ZOK)....

26. 7. 2016
Ondřej Preuss

Okolobytu.cz: Kamerové systémy v bytových domech a ochrana osobních údajů

Domnívali jste se, že si můžete pověsit na vnější plášť domu průmyslovou kameru jen tak?

...

28. 1. 2016
Ondřej Preuss

Kamery v bytových domech

Nové stanovisko Úřadu pro ochranu osobních údajů upřesňuje podmínky za kterých lze provozovat kamerové systémy v bytových domech, případně na jejich vnějších pláštích....

29. 1. 2016
Ondřej Preuss

Jsme členy

ČAK logo

Znáte nás z médií

Dostupný advokát © 2013-2019