Semináře na téma GDPR pro bytové domy | Dostupný advokát

Semináře na téma GDPR pro bytové domy

Semináře na téma GDPR pro bytové domy

27. 3. 2018 / autor: Ondřej Preuss

Obecné nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR) se dotkne i bytových domů. Za implementaci pravidel jsou odpovědné výbory společenství vlastníků jednotek a bytových družstev. Dostupný advokát proto na seminářích pořádaných serverem sousede.cz vysvětluje, jak je potřeba pravidla v domech upravit.

Po přednášce jsme zodpověděli desítky dotazů. Další semináře budou následovat. Podrobnosti najdete na www.sousede.cz.

Připravíme vaše podnikání nebo činnost po právní stránce na GDPR. Běžně už do pěti dnů!

GDPR (General Data Protection Regulation) je nařízení Evropské unie o ochraně osobních údajů s účinností od 25. května 2018. Připravíme vás na změny, které tato legislativa přináší, a její dopady na vaše podnikání. Tuto službu poskytujeme rovněž společenství vlastníků (SVJ) a bytovým družstvům (BD).

Vše proběhne jednoduše, on-line, na míru tomu, co potřebujete, a za předem danou cenu. Většinu případů vyřídíme do pěti pracovních dnů. S GDPR máme četné zkušenosti. Díky nám máte jistotu, že při nakládání s osobními údaji nejen vašich zákazníků a zaměstnanců snadno předejdete právním rizikům.

Anonymní rady, jak na ochranu osobních údajů dle GDPR, vás účinně neochrání. Rada vypracovaná na míru od odborníků ano. Předcházejte problémům se stížnostmi na Úřad pro ochranu osobních údajů, pokutami, poškozením dobré pověsti nebo dokonce soudním sporům. Garantujeme správnost našeho řešení dle zákona o ochraně osobních údajů a GDPR.

Co pro vás uděláme:

Naše nabídka GDPR audit
Zkontrolujeme obchodní podmínky, pravidla nakládání s osobními údaji a další vnitřní směrnice
Zkontrolujeme, jak získáváte souhlas s užíváním osobních údajů od vašich klientů, a navrhneme jeho nové znění
Připravíme jednoduchý návod, jak s osobními údaji nakládat (předávání, propagace vlastních služeb, přenositelnost)
Poskytneme konzultaci s advokátem pro zhodnocení rizik a dalších doplňujících otázek90 minut
Jak rychle vše zpracujeme a najdeme pro vás řešení?do týdne
Konečná cena včetně DPH96007933,44 Kč bez DPH

Rychlé představení služby

S čím jsme už klientům pomohli?

K dnešnímu dni jsme vypracovali několik desítek GDPR auditů a jejich počet nadále rychle roste. S GDPR jsme pomáhali:

  • e-shopu s elektronikou,
  • službě provozující informační web pro SVJ /BD,
  • finančnímu poradci,
  • obchodu s kosmetikou, nebo
  • službě nabízející úklid domácnosti.

Co říkají lidé, kteří využili našich služeb?

Filip Rufer, Praha: (tvůrce internetových portálů): “DostupnyAdvokat.cz aktualizoval smluvní podmínky našeho webového portálu studentino.cz, aby byly plně v souladu GDPR. Všechnu komunikaci jsme zvládli online a za rozumnou cenu.”

Radíme vám i v médiích:


Ohodnoťte tento článek:

Mohlo by vás také zajímat: