Nový produkt pro podnikatele a bytové domy

Dostupnyadvokat.cz přináší nový revoluční produkt, který umožní přístup k právníkovi kdykoli a odkudkoli, navíc za zlomek obvyklé ceny. Od 400 Kč měsíčně je Dostupnyadvokat.cz neustále k dispozici svým klientům při řešení právních problémů, sepsání smluv a v dalších právních záležitostech.

2 minuty čtení

„Naše nová služba Dostupný právník po celý rok je určena především pro podnikatele, živnostníky nebo společenství vlastníků jednotek a bytová družstva. Právě ti se setkávají s právními nástrahami prakticky denně. Naše právníky mají s novou službou neustále po ruce při řešení problémů nebo jenom pro konzultaci svého postupu,“ vysvětluje zakladatel služby Dostupnyadvokat.cz Ondřej Preuss.

Tři varianty služby

V základním balíčku dostane klient možnost konzultace s advokátem pětkrát ročně, využít může také až pět vzorů smluv, které není potřeba „šít“ každému na míru. Dostupnyadvokat.cz u těchto vzorů ručí za jejich bezchybnost a aktuálnost, doplnit tak stačí pouze základní údaje. Klient zároveň dostává slevu 15 procent na další služby.

Naproti tomu u nejvyšší verze Deluxe jsou právníci k dispozici zdarma pro 12 konzultací, vzory smluv může klient využívat neomezeně, dostává neomezený přístup do databáze vzorových dokumentů. K tomu mu Dostupný advokát vyřídí založení společnosti a registraci ochranné známky. Doplňkové služby ho pak vyjdou o čtvrtinu levněji, než je běžná cena.

Právník pro podnikání

Poskytneme vám zkušeného právníka pro vaše podnikání. Ať už budete jeho pomoc potřebovat nárazově, nebo třeba celý rok, bude vám vždy k dispozici. Při objednávce platíte pouze cenu za první měsíc služby, dále probíhá úhrada v měsíčních intervalech.

Službu může každý vyzkoušet na týden zdarma bez jakéhokoli závazku.

„Jako člen výboru mám právní odpovědnost. Možnost zkonzultovat důležité kroky s právníkem, navíc za velice příznivou cenu, kterou si v domě obhájím, mi umožní klidně spát,“ pochvaluje si službu předseda SVJ na pražské Letné Jura Bečička.

Provozovatel sítě tělocvičen Železná koule Michal „Radar“ Vrátný si službu vybral především kvůli tomu, že vše vyřídí pohodlně po telefonu nebo internetu: „Prakticky každý měsíc řeším nějakou smlouvu, ať už o spolupráci, mlčenlivosti nebo na nájem prostor. Na téhle službě oceňuji nejvíc to, že i právní záležitosti vyřeším na dálku z domova nebo kanceláře, nikam nemusím chodit nebo jezdit. Ušetřím tak spoustu času, který bych strávil v tramvaji nebo v metru. Rozumná cena je pak další podstatný faktor.“

Neodpověděl vám článek na váš problém? Zeptejte se umělé inteligence


Řešíte obdobný problém?

Tým online právníků Dostupný advokát vám jej vyřeší.

Právník pro podnikání

Poskytneme vám zkušeného právníka pro vaše podnikání. Ať už budete jeho pomoc potřebovat nárazově, nebo třeba celý rok, bude vám vždy k dispozici. Při objednávce platíte pouze cenu za první měsíc služby, dále probíhá úhrada v měsíčních intervalech.

Předem dané ceny
Od začátku víte, kolik a za co platíte.
Vše zvládneme online
Takže ušetříte čas i peníze za dopravu.
Pracujeme rychle
90 % požadavků vyřešíme do druhého dne.
Zkušený tým
Pro každý právní obor máme specialistu.

Pomohl vám tento obsah? Přidejte mu hodnocení

Zatím nehodnoceno

…nebo jej sdílejte

Autor článku

JUDr. Ondřej Preuss, Ph.D.

Ondřej je ten člověk, v jehož hlavě uzrál nápad poskytovat advokátní služby online. Právním službám se věnuje již déle než 10 let a rád klientům pomáhá, když si nevědí rady s právními problémy.

Vzdělání
  • Právo, doktorské studium (Ph.D), Pf UK v Praze
  • Právo, L’université Nancy-II, Nancy
  • Právo, magisterské studium (Mgr.), Pf UK v Praze
  • Mezinárodní teritoriální studia (Bc.), FSV UK v Praze

Reference služby Dostupný advokát

Recenze služby

Luboš Kulhánek, Praha

před 3 roky

Fantastická zkušenost. Chtěli jsme jen revidovat smlouvu, ale sami přišli s mnoha důležitými podněty. Nadmíru splnili očekávání. Vše online. Dobrá cena. Takto si představuji služby v 21. století!

Recenze služby

Ing. Lucie Proroková, Ostrava

před 3 roky

S jednorázovou konzultací jsem byla velice spokojena. Získala jsem zpětnou vazbu ke smlouvě, kterou jsem potřebovala, a navíc jsem z celé konzultace získala zápis. A to vše v poměrně krátkém termínu – do druhého dne od objednání.

Recenze služby

Jan Vrátný, Veselí nad Lužnicí

před 3 roky

Orientuji se v prostředí, ve kterém dlouhodobě podnikám. Před nedávnem jsem se ale dostal do nepředvídatelných problémů a potřeboval jsem právní pomoc. Nechtěl jsem obvolávat právní kanceláře a pokoušet se domlouvat v kdovíjakých odborných termínech. Proto jsem zvolil vyhledání i výběr právní služby pomocí internetu. A mohu s klidným svědomím říci: „dobře jsem sáhnul“. Lidé (zobrazit více) z Dostupnyadvokat.cz na můj dotaz ihned reagovali a po upřesnění mého požadavku mi vypracovali smlouvu šitou na míru dané situaci. S prací i cenou jsem byl moc spokojen. Celý příběh.

Zobrazit všechny reference

Mohlo by vás také zajímat

Znáte nás z médií
Logo Česká advokátní komora Apek Logo Advokátní kancelář roku 2023
Sledujte novinky
Facebook Dostupný advokát Twitter / X Dostupný advokát
Dostupný advokát © 2013-2024